Kalix löjrom 2025 - 250g Burkar




1x250g
250G2x250g
0,5Kg4X250g
1KG-Köper dom flesta!6X250G
1,5kg8X250G
2KG10X250G
2,5KG15X250G
3,75KG20X250G
5KG40X250G
10KG624 KR
0,25 KG
1x250g
250G2x250g
0,5Kg4X250g
1KG-Köper dom flesta!6X250G
1,5kg8X250G
2KG10X250G
2,5KG15X250G
3,75KG20X250G
5KG40X250G
10KG1x250g
250G2x250g
0,5Kg4X250g
1KG-Köper dom flesta!6X250G
1,5kg8X250G
2KG10X250G
2,5KG15X250G
3,75KG20X250G
5KG40X250G
10KGKalix löjrom 250g Burkar
Kalix löjrom är en typ av löjrom som är känd för sin höga kvalitet och ursprungsskydd i Sverige. Den framställs av löja som fiskas området mellan mellan Piteå och Haparanda i norra bottenviken. Löjrommen har en karaktäristisk smak och färg och är allmänt ljusorange till mörkorange i färgen. Den är också känd för sin milda smak och härliga sälta, vilket gör den till en populär ingrediens i en mängd olika maträtter. Kalix löjrom är en delikatess. Havets guld!
Löjrommen levereras i 250g burkar. Det går alldeles utmärkt att tina upp och sedan frysa om.
Vanliga frågor vi brukar besvara!
Hur länge kan man ha löjrom i kylen?Du kan ha löjrom i kylskåpet i ca 5 dagar om det är tillräckligt kallt, men vi rekommenderar att förvara den fryst.
Är det möjligt att frysa om löjrom som tinat? Ja den anses kunna frysas om nästan hur många gånger som helst utan att den tappar alltför mycket smak och kvalitet.
Hur länge kan man ha kalixlöjrom i frysen?Löjrom går bra att ha i frysen i ungefär i två år. Skulle den ha varit fryst längre så kan du smaka på den innan du slänger den.Om den smakar bra och inte upplevs slemmig eller annorlunda i konsistensen så är den med stor sannolikhet fullt tjänlig.
Näringsinnehåll / Övrig information
Näringsvärde per 100 g Energi 527 kJ /126 kcal Fett 2,3 g - varav mättat fett 0,4g Kolhydrater 1,5 g - varav sockerarter 0 g Protein 24,5 g Salt 4 g










