Caviar Oscietra 6-star

Caviar Oscietra 6-star

30g

949 KR/ST

50g

1499 KR/ST

125g

2499 KR/ST

949 KR/ST

0,03 KG

Acipenser gueldenstaedtii
Odlad i Polen
>3.0 mm
ca 3 Månader i Obruten ft
-3 ° C to + 2 ° C
Hela Sverige

30g

949 KR/ST

50g

1499 KR/ST

125g

2499 KR/ST

30g

949 KR/ST

50g

1499 KR/ST

125g

2499 KR/ST

Caviar oscietra betraktas som en delikatess och används ofta som en lyxig ingrediens i gourmetmat. Den serveras traditionellt på egen hand, ofta med en enkel bas som knäckebröd eller blini. Kaviaren kan dock också användas som en smakförstärkare i en mängd olika rätter, som pasta, risotto eller ägg. På grund av dess höga kvalitet och begränsade tillgänglighet är caviar oscietra oftast ganska dyr. Det är en eftertraktad delikatess som avnjuts av dem som uppskattar den unika smaken och elegansen hos kaviar.

Information om Caviar Oscietra

Caviar oscietra, även känd persisk oscietra, är en av de mest exklusiva och eftertraktade sorterna av kaviar. Det härstammar från Stora Stör, en art av stör som finns i Svarta havet och Kaspiska havet. Oscietra-kaviar är känd för sin unika smak och konsistens. Kornen är vanligtvis mellanstora till stora och har en karakteristiskt nötaktig smak med en lätt sötma. Färgen på kaviaren varierar från mörkbrun till guldgul, beroende på störens ålder och födointag. För att producera oscietra-kaviar fångas stören och dess rom försiktigt extraheras. Kaviaren rensas sedan försiktigt för att ta bort eventuella skalrester och separera kornen. Detta görs för hand för att skydda och bevara kvaliteten på kaviaren.

Vi har klassificerat denna vara som Selected, det innebär att den är utvald med omsorg, ett säkert val för dig som söker hög kvalitet med smaken i fokus.

Kalix löjrom 2024  - 250g Burkar

Kalix löjrom 2024 - 250g Burkar

från 1631.50 KR/KG

Regnbågsrom

Regnbågsrom

från 645 KR/ST